Winterdeken 699 Resultaten

Winterdeken – Als de dagen korter worden en de temperaturen dalen wordt het weer tijd voor een lekkere warme deken voor je paard. Zorg ook voor de juiste stalinrichting met een goed dekenrek zodat je altijd een plaats hebt om je deken(s) netjes op te hangen. Zonder dekens heeft een dekenrek echter weinig toegevoegde waarde, dus helpt Horsecheck je eerst op weg met het kiezen van de perfecte deken voor je paard.Als je een deken voor de winter koopt, dan is het belangrijk dat de deken genoeg warmte geeft zodat je paard het niet koud krijgt. Een paard met een deken op kan zijn haren niet overeind zetten om warmte vast te houden en daarom moet de deken voldoende warm zijn. Op Horsecheck.nl vind je het grootste online aanbod van de beste ruitersportzaken netjes in één handig overzicht zodat je gemakkelijk en voordelig de winterdeken van je keuze kunt aanschaffen. Heb je een vraag of wil je advies bij het kiezen van een winterdeken, dan kun je gerust even mailen of chatten tijdens kantooruren!

Waar let je op bij de keuze van een winterdeken?

Winterdeken

De keuze van de dikte van een winterdeken is erg belangrijk. Wanneer je bijvoorbeeld een geschoren paard hebt, heb je al snel een 400-500 grams deken nodig voor in de winter. Desgewenst kun je er nog een extra onderdeken bij gebruiken die je eventueel vastmaakt met een speciale singel. Ongeschoren paarden die 's nachts op stal staan hebben genoeg aan een deken van 200-300 gram.

Om je paard helemaal tegen de kou en regen te beschermen kun je kiezen voor een deken met vaste hals of een losse halsdeken die je aan de deken vast maakt. De halsdekens met gladde voeringen hebben als voordeel dat de manen minder snel afschuren. Voor halsdekens geldt ook dat de pasvorm goed moet zijn, dat betekent: niet te krap en niet te wijd.

Paarden staan buiten vaak met hun achterhand tegen de windrichting in. Hierdoor kan de staartflap van de deken opwaaien waardoor de voering van de deken nat wordt als het gaat regenen. Als je paard veel buiten staat, kies je dus sneller voor een deken met een grote, vaste staartflap of een deken met een staartflap waar de staart doorheen kan.

Om inregenen te voorkomen is het erg belangrijk dat de deken bij de borst goed aansluit. Als je deken niet helemaal goed aansluit en de pasvorm verder goed is, kun je overwegen om een losse halsdeken aan de deken vast te maken zodat het niet meer inregent en je paard droog en warm blijft.

Kies je favoriete winterdeken uit het brede assortiment van Horsecheck

Horsecheck biedt het grootste online aanbod in paardendekens van onder andere De Kroo waaruit jij de winterdeken van je favoriete merk kunt kiezen. Ook op Agradi.nl vind je een breed online aanbod van dekens. Vergelijken was nog nooit zo eenvoudig dankzij het heldere overzicht van de beste online ruitershops op Horsecheck.nl. Bespaar ook geld door het vergelijken van de prijzen van jouw favoriete merk winterdeken in het uitgebreide aanbod van Horsecheck.nl

1
HKM Borstbeschermer
Horse Top Shop
€ 39,95
HKM dekenhouder elastisch
Horse Top Shop
€ 15,95
HKM groot staand pluche paard met deken
Horse Top Shop
€ 18,95
HKM dekenhouder
Horse Top Shop
€ 6,95
HKM showdeken
Horse Top Shop
€ 49,95
HKM deken gesp
Horse Top Shop
€ 3,95
HKM Zadeldeken fijn gestept, Veelzijdigheid
Horse Top Shop
€ 23,95
HKM Deken voor trainingsmolen -Carvis-
Horse Top Shop
€ 69,95
HKM Weidedeken -Professional Summer Rain-
Horse Top Shop
€ 72,95
HKM Winterdeken High Neck 205
Beerens

Normale prijs: € 99,95

Speciale prijs: € 69,95

Winterdeken waterdicht 200 gram gevoerd
Beerens

Normale prijs: € 99,95

Speciale prijs: € 69,95

Winterdeken waterdicht 200 gram gevoerd
Beerens

Normale prijs: € 99,95

Speciale prijs: € 69,95

HKM Outdoordeken -Highneck 600D- 300g Wattenvulling
Horse Top Shop
€ 114,95
HKM weidedeken -HIGHNECK PRAG- 300 gram 1680 denier
Horse Top Shop
€ 119,95
HKM winterdeken 200 gram 300 denier
Horse Top Shop
€ 59,95
HKM staldeken -WAFELSTRUCTUUR-
Horse Top Shop
€ 27,95
HKM regendeken -Champion Combo winter- 340 gram 1200 Denier
Horse Top Shop
€ 129,95
HKM onderdeken met halsdeel 200 gram
Horse Top Shop
€ 59,95
HKM staldeken 1200D 340 gram
Horse Top Shop
€ 69,95
HKM Winterdeken 840D 300 gram
Horse Top Shop
€ 79,95
HKM Halsdeel -Professional-, met polarfleece voering
Horse Top Shop
€ 46,95
HKM Zomer staldeken
Horse Top Shop
€ 44,95
HKM Weidedeken -Economic- met polarfleece voering 0 grams
Horse Top Shop
€ 59,95