Teugels 1.234 Resultaten

Teugels - De teugels vormen onderdeel van het hoofdstel en zijn de verbinding tussen ruiter en paard, beter gezegd de verbinding tussen het bit in de mond van het paard en de ruiterhand. Er zijn verschillende soorten teugels. Ook zijn er hulpteugels, die een ruiter kunnen ondersteunen tijdens het rijden en het paard makkelijker in een bepaalde hoofd-halshouding laten lopen. Welke teugels of hulpteugels voor jouw paard nodig of geschikt zijn, hangt onder andere af van het soort bit dat je gebruikt en wat bij je paard past. Bij Horsecheck vind je alle mogelijke teugels en hulpteugels, compleet met details en prijzen, om zo een goed beeld te kunnen vormen van wat er op de markt is. Op Horsecheck.nl zie je online het meest uitgebreide aanbod zodat je de perfect passende teugels kan vinden. Mocht je vragen of advies nodig hebben, dan kun je altijd een mail sturen of de live chat raadplegen tijdens kantooruren. Horsecheck zal dan zo spoedig mogelijk proberen te reageren, zodat je snel aan de slag kunt met je nieuwe teugels.

De juiste teugels voor jouw paard

Teugels zijn een essentieel onderdeel bij het werken met je paard: ze zijn de verbinding tussen de handen van de ruiter en de bit van paard, waardoor je een paard kan besturen en kunt helpen de juiste hals-houding aan te nemen. Een trensbit wordt met één set teugels gereden, bij een combinatiebit worden dubbele teugels gebruikt. Teugels kunnen uit verschillende soorten materialen bestaan: helemaal glad leer, met tussenstukjes (springteugels) of met anti-slip.

Hulpteugels zijn de accessoires voor het hoofdstel en zijn bedoeld om de ruiter te ondersteunen bij het vinden voor de juiste hoofd-halshouding van het paard. In het algemeen beperken hulpteugels de beweging van het hoofd en de hals van het paard. Er zijn diverse soorten hulpteugels: sommigen worden gebruikt tijdens het rijden, anders tijdens het longeren. Het is daarbij belangrijk dat de hulpteugels gebruikt worden als hulpmiddel en niet als dwang. Heb je geen ervaring met hulpteugels, zoek dan altijd begeleiding van een goede instructeur.

Een van de bekendste hulpteugels is de martingaal, welke veel bij het springen wordt gebruikt. Een martingaal voorkomt dat het paard zijn hoofd extreem omhoog kan gooien. Meestal wordt een voortuig gebruikt in combinatie met een martingaal. Er zijn ook andere soorten hulpteugels, zoals slofteugels, bijzetteugels en een elastiek.

Teugels

Perfect passende teugels vind je bij Horsecheck

Bij Horsecheck.nl zie je in één oogopslag duidelijk en snel wat er online allemaal te koop is op het gebied van teugels. Horsecheck laat in de overzichten meer dan 300 merken zien en is daarmee vrijwel volledig: je ziet direct wat er allemaal te koop is, en niet onbelangrijk, waar en en tegen welke prijs. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor je martingaal, voortuig of andere accessoires voor het hoofdstel! Heb je eenmaal een keuze gemaakt, dan kom je met één muisklik direct op de site waar je het product tegen de getoonde prijs kan bestellen. De perfect passende teugels voor jouw paard? Je vindt het, en alle andere benodigdheden voor ruiter en paard, bij Horsecheck!

35
VIJFPUNTS LEDEREN VOORTUIG WINDSOR
Ponymaatjes
€ 75,00
Passier Auriga voortuig
Divoza
€ 198,00
Kieffer Ergonomic hoofdstel
Divoza
€ 131,95
Voortuig elastisch d41
Den Besten
€ 210,00
LJ elastische martingaal
Horse Top Shop
€ 99,95
Voortuig Basic
Online Ruitershop
€ 44,90
Kieffer Esperanza hoofdstel
Divoza

Normale prijs: € 154,95

Speciale prijs: € 129,95

Kieffer Belinda hoofdstel
Divoza
€ 119,95
Norton Longeerhulp
De Ruitershop
€ 17,95
Chambon Zwart
Ruiterhart

Normale prijs: € 22,99

Speciale prijs: € 20,69

VOORTUIG
123 Ruitersport
€ 94,17
LJ Elastisch voortuig, golden
De Ruitershop
€ 89,95
Voortuig wc over schoft bruin full
Den Besten
€ 129,00
Voortuig bremen zwart
Den Besten
€ 95,00
BR Rayleigh voortuig
Divoza
€ 119,95
HB Golden Future-Line Voortuig
Horse Top Shop
€ 79,95
Harry's Horse Elastisch voortuig
MedHorses
€ 69,95
5 PUNTS VOORTUIG RHG
Ponymaatjes
€ 89,00
Kieffer Voortuig
De Kroo
€ 89,95
HB Voortuig Gold Plated
De Kroo
€ 49,95
Voortuig auriga
Den Besten
€ 198,00
Voortuig bremen
Den Besten
€ 95,00
BORSTTUIG 3PUNT
123 Ruitersport
€ 74,33
LJ jacht martingaal New Pro
Horse Top Shop
€ 104,95
John Whitaker 5 punts borsttuig met martingaal
Horse Top Shop
€ 149,95
Star bijzetteugels
Horse Top Shop
€ 22,95
HKM Borsttuig met martingaal, onderlegd met lamsvacht
Horse Top Shop
€ 89,95
Riding World Top Class borsttuig
MedHorses
€ 66,95
C.S.O. Elastische V borsttuig
MedHorses
€ 91,90
Star Borsttuig - Voortuig
Ruiterhart

Normale prijs: € 41,30

Speciale prijs: € 37,17

Bijzetteugel Wit
Ruiterhart

Normale prijs: € 29,80

Speciale prijs: € 26,82

Webband teugels met strass steentjes blauw
Online Ruitershop
€ 17,96
SLOFTEUGEL WEBBAND
123 Ruitersport
€ 20,78
Anti-slip teugels voor hoofdstel ijslanders
123 Ruitersport
€ 21,77
Teugels voor hoofdstel ijslanders
123 Ruitersport
€ 29,71
Anti-Slip Teugels
Online Ruitershop
€ 27,95