Teugels 1.251 Resultaten

Teugels - De teugels vormen onderdeel van het hoofdstel en zijn de verbinding tussen ruiter en paard, beter gezegd de verbinding tussen het bit in de mond van het paard en de ruiterhand. Er zijn verschillende soorten teugels. Ook zijn er hulpteugels, die een ruiter kunnen ondersteunen tijdens het rijden en het paard makkelijker in een bepaalde hoofd-halshouding laten lopen. Welke teugels of hulpteugels voor jouw paard nodig of geschikt zijn, hangt onder andere af van het soort bit dat je gebruikt en wat bij je paard past. Bij Horsecheck vind je alle mogelijke teugels en hulpteugels, compleet met details en prijzen, om zo een goed beeld te kunnen vormen van wat er op de markt is. Op Horsecheck.nl zie je online het meest uitgebreide aanbod zodat je de perfect passende teugels kan vinden. Mocht je vragen of advies nodig hebben, dan kun je altijd een mail sturen of de live chat raadplegen tijdens kantooruren. Horsecheck zal dan zo spoedig mogelijk proberen te reageren, zodat je snel aan de slag kunt met je nieuwe teugels.

De juiste teugels voor jouw paard

Teugels zijn een essentieel onderdeel bij het werken met je paard: ze zijn de verbinding tussen de handen van de ruiter en de bit van paard, waardoor je een paard kan besturen en kunt helpen de juiste hals-houding aan te nemen. Een trensbit wordt met één set teugels gereden, bij een combinatiebit worden dubbele teugels gebruikt. Teugels kunnen uit verschillende soorten materialen bestaan: helemaal glad leer, met tussenstukjes (springteugels) of met anti-slip.

Hulpteugels zijn de accessoires voor het hoofdstel en zijn bedoeld om de ruiter te ondersteunen bij het vinden voor de juiste hoofd-halshouding van het paard. In het algemeen beperken hulpteugels de beweging van het hoofd en de hals van het paard. Er zijn diverse soorten hulpteugels: sommigen worden gebruikt tijdens het rijden, anders tijdens het longeren. Het is daarbij belangrijk dat de hulpteugels gebruikt worden als hulpmiddel en niet als dwang. Heb je geen ervaring met hulpteugels, zoek dan altijd begeleiding van een goede instructeur.

Een van de bekendste hulpteugels is de martingaal, welke veel bij het springen wordt gebruikt. Een martingaal voorkomt dat het paard zijn hoofd extreem omhoog kan gooien. Meestal wordt een voortuig gebruikt in combinatie met een martingaal. Er zijn ook andere soorten hulpteugels, zoals slofteugels, bijzetteugels en een elastiek.

Teugels

Perfect passende teugels vind je bij Horsecheck

Bij Horsecheck.nl zie je in één oogopslag duidelijk en snel wat er online allemaal te koop is op het gebied van teugels. Horsecheck laat in de overzichten meer dan 300 merken zien en is daarmee vrijwel volledig: je ziet direct wat er allemaal te koop is, en niet onbelangrijk, waar en en tegen welke prijs. Zo weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor je martingaal, voortuig of andere accessoires voor het hoofdstel! Heb je eenmaal een keuze gemaakt, dan kom je met één muisklik direct op de site waar je het product tegen de getoonde prijs kan bestellen. De perfect passende teugels voor jouw paard? Je vindt het, en alle andere benodigdheden voor ruiter en paard, bij Horsecheck!

35
Horze Sparta Leren Slofteugels
123 Ruitersport
€ 52,20
Slofteugel 2-delig leer
Online Ruitershop
€ 27,95
SLOFTEUGEL WEBBAND
123 Ruitersport
€ 20,78
Hoofdstel -Mexican Style- met lamsvel neusbontje
123 Ruitersport
€ 43,58
Longeersingel Professional Leder
Online Ruitershop
€ 119,00
Chambon Zwart
Ruiterhart

Normale prijs: € 22,99

Speciale prijs: € 20,69

Bodywarmerrnsingel met bont
123 Ruitersport
€ 17,94
Martingaal Comfort
Online Ruitershop
€ 54,00
Borsttuig - Voortuig
Online Ruitershop
€ 35,96
LJ martingaal chroom
Horse Top Shop
€ 34,95
LJ jascht martingaal Classic
Horse Top Shop
€ 64,95
LJ jacht martingaal New Pro
Horse Top Shop
€ 104,95
John Whitaker 5 punts borsttuig met martingaal
Horse Top Shop
€ 149,95
John Whitaker Martingaal met sierstiksels
Horse Top Shop
€ 62,95
Whitaker Ready to Ride Martingaal
Horse Top Shop
€ 39,95
Busse martingaal GLORY
Horse Top Shop
€ 79,95
Busse Martingaal BASIC
Horse Top Shop
€ 44,95
Busse Martingaal SOLIBEL
Horse Top Shop
€ 35,95
Busse Martingaal PROFI-SOFT
Horse Top Shop
€ 49,95
Busse bijzetteugel IMPERIAL-FIXED
Horse Top Shop
€ 19,95
Western Borsttuig
Ruiterhart

Normale prijs: € 38,99

Speciale prijs: € 35,09

FOUGANZA Slofteugels Schooling
Decathlon
€ 11,95
Bijzetteugel met rubberen ring zwart
Den Besten
€ 22,95
Slofteugel
Huisdiersuper
€ 15,99
Slofteugel webband
Den Besten
€ 11,90
Horze Dubbele Longeer Slofteugel
123 Ruitersport
€ 37,96
Horze Sparta Nylon/Leder Slofteugels
123 Ruitersport
€ 66,45
Vastbindteugel Basic-Elastiek
Online Ruitershop
€ 27,50
Bijzetteugel Solibel
Online Ruitershop
€ 44,90
Bijzetteugels Oesen-Star
Online Ruitershop
€ 21,90
Bijzetteugel Solibel
Online Ruitershop
€ 54,00
Premiere Stang & Trenshoofdstel Paris
De Ruitershop
€ 139,95
Premiere Stang & Trenshoofdstel Paris
De Ruitershop
€ 139,95
Rossner Shine hoofdstel
Divoza
€ 79,95
Dobert Classic hoofdstel
Divoza
€ 249,95
Rossner Lak hoofdstel
Divoza
€ 79,95