Paardenspullen 16.686 Resultaten

Paardenspullen – In de ruitersport zijn een aantal paarden benodigdheden essentieel om veilig en goed te kunnen paardrijden. Want naast paardrijkleding heb je, om te beginnen met de paardensport, een aantal spullen voor je paard nodig die je in elke willekeurige paardenwinkel of online ruitershop wel kunt kopen. Maar welke paardenspullen, zoals een paardendeken of hoofdstel, zijn voor jou de nu beste keuze? Gelukkig helpt Horsecheck je op weg want bij Horsecheck.nl vind je alles om een goede start met paardrijden te kunnen maken. Als je gaat beginnen raden we je aan eerst goedkope paardenspullen te kopen. Op die manier kun je eerst zelf ervaren of de paardensport iets voor jou is en bespaar je direct veel geld. Je kunt, net als bij het uitkiezen van rijbroeken voor een duur ruitersport merk gaan. Echter staat de prijs niet altijd direct in verhouding met de mate van kwaliteit. Goedkope paardendekens zijn dikwijls net zo goed als dure. Let hier dus goed op en laat je voor je aankoop altijd eerst goed voorlichten! Welk budget je ook hebt, je kunt voor het complete assortiment in de ruitersport online terecht bij Horsecheck.

Paardenspullen – wat heb je nodig en waar let je op?

Om allereerst comfortabel in het zadel te kunnen zitten is goed passend dressuurzadel of springzadel zeker geen overbodige luxe. Want paarden zadels zijn de basis voor een intens contact tussen jou en je paard. Vergeet ook niet om liefst met soepele leren rijlaarzen op je zadel te stappen, want hiermee zit je met je voeten veilig en stevig in de stijgbeugels. Daarnaast heb je om überhaupt te kunnen paardrijden in western of dressuur ook een zadeldekje en een goed passend hoofstel nodig. Bij het uitkiezen van een hoofdstel kun je natuurlijk voor een goedkoop hoofdstel gaan. Echter het oog wil ook wat! Hoofdstellen worden namelijk steeds eer trendy en design. Waar je in ieder geval op moet letten is dat het hoofdstel goed past zodat je een goede controle bij het paardrijden hebt. Voor dekjes geldt hetzelfde: een goede pasvorm samen met de kleur en het design bepalen welk sjabrak voor jou het beste keuze is. Het kopen van paardrij spullen is per slot van rekening iets persoonlijks. En laat dat de paardensport nu zo leuk maken! Ook is het voor je eigen veiligheid verstandig een paardrijcap te dragen. Bij het kiezen van een paardrijcap is het belangrijk dat je nieuwe cap goed om je hoofd heen past en dat je de juiste maat kiest. Neem een centimeter en meet de omtrek van je hoofd in centimeters. Dit is de capmaat die je nodig hebt. Welke cap je kiest is afhankelijk van je smaak, budget en persoonlijke voorkeur. Kijk echter altijd of de cap is goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnormen.

Paardenspullen

Als je een nieuwe rijbroek wilt kopen dan is de pasvorm van de broek erg belangrijk zodat je comfortabel in het zadel zit en goed kunt bewegen en ontspannen. Zorg ook dat je een fijne elastische stof kiest die prettig aanvoelt en een beetje ademt zodat je het niet te warm krijgt tijdens het rijden. Sommige stoffen zijn glad, dit is niet zo fijn als je net begint met rijden omdat je dan nog geen onafhankelijke zit hebt en dus snel uit het zadel glijdt. Kniestukken van suède of kunstleer helpen je dan om wat meer grip in het zadel te hebben.

Rubberen rijlaarzen worden vaak aangeschaft als eerste set rijlaarzen. Prijstechnisch zijn deze laarzen interessant en ze zijn prima om mee te beginnen. Ze ademen echter niet zo goed als leren laarzen en soms laat de pasvorm wat te wensen over. Als alternatief kun je kiezen voor een set chaps met jodhpurs. Met laarzen zit je echter wel wat steviger in het zadel, iets om rekening mee te houden bij je keuze.

Vergelijk en kies je nieuwe paardenspullen bij Horsecheck.nl

Je nieuwe paardrij spullen vind je vast en zeker op Horsecheck.nl. Op Horsecheck staat een zeer uitgebreid overzicht van duizenden ruitersport producten die je als ruiter goed kunt gebruiken. Bij Horsecheck vind je alle bekende merken en paarden spullen van diverse online ruitershops zoals van Horze naast elkaar. Je kunt zo heel gemakkelijk alle paarden benodigdheden en prijzen vergelijken zonder dat je allerlei verschillende ruiter webshops hoeft te bezoeken. Bij Horsecheck staat het overzichtelijk voor je op een rij. Je hoeft alleen nog maar een keuze te maken en daarna kun je meteen doorklikken en je favoriete product online bestellen. Bespaar dus geld en tijd en koop je paardenspullen online op Horsecheck.nl.

464
Barefoot Fellsattel
Horse Top Shop
€ 269,00
Busse seatsaver ENGLISH
Horse Top Shop
€ 22,95
Harry's Horse Halsterset Merino
MedHorses
€ 22,95
Pfiff Vestan seatsaver
Horse Top Shop
€ 26,95
EQUI-THÈME Hackamore
Horse Top Shop
€ 24,95
Set Next Compleet Turquoise
Dokihorse

Normale prijs: € 69,85

Speciale prijs: € 63,95

Barefoot Bareback Pad (ride-on-pad)
Horse Top Shop
€ 99,95
Testzadels
Pets Valley
€ 100,00
HKM Losse Hals
De Ruitershop
€ 29,95
Busse Deken REFLECTION
Horse Top Shop
€ 21,95
USG zadelonderlegger
Horse Top Shop
€ 19,95
Halster + Neusbontje incl. borduren + bijpassend Kopstukje
Beerens
€ 19,95
Regendeken 0 gram
Beerens

Normale prijs: € 79,95

Speciale prijs: € 49,95

Pfiff Zadelovertrek
Pets Valley
€ 26,50
Beenbeschermers Dressuur zwart Nieuw Naar De Shop
Beenbeschermers Dressuur zwart
Online Ruitershop
€ 37,90
Barefoot Schaap Zitting Ride-on-Pad
Horse Top Shop
€ 129,95
Dressuurzadel met diepe zit Nieuw Naar De Shop
Dressuurzadel met diepe zit
Online Ruitershop
€ 134,95
FOUGANZA Zadeldek Schooling bruin
Decathlon
€ 14,95
Pagony Rubber D-trens
Divoza
€ 24,96
Staldeken Nylon 300 gram Star
Goedkope Paardendekens

Normale prijs: € 52,50

Speciale prijs: € 39,95

HB Nylon Halster Speciale maat
Horse Top Shop
€ 7,95
Pony Youth Zadel 16 Inch
Ruiterhart

Normale prijs: € 143,95

Speciale prijs: € 129,56

Pfiff winterdeken Winnipeg
Pets Valley
€ 44,95
EQUI-THÈME Multi-zakken verzorgingstas/poetstas
Horse Top Shop
€ 13,95
Voltigesingel met Twee Handgrepen
Ruiterhart

Normale prijs: € 44,95

Speciale prijs: € 41,80

DKR Outdoordeken Halve Hals 300
De Kroo

Normale prijs: € 99,95

Speciale prijs: € 44,95

Waldhausen veelzijdigheidzadel verwisselbare boom
Horse Top Shop
€ 529,95
HKM Oornet
Horse Top Shop
€ 7,95
Eskadron Climatex onderbandages groot
Divoza
€ 52,50
DKR Regendeken luxe 0gr
De Kroo

Normale prijs: € 69,95

Speciale prijs: € 39,95

Harry's Horse Regendeken Thor met hals
De Kroo
€ 69,95
Oornetje fel rood
Dokihorse
€ 9,95
Busse dressuursingel CURVED
Horse Top Shop
€ 99,95
Barefoot Bitloos Hoofdstel Walnut
Horse Top Shop
€ 84,95
Zadelsteun Met Sjabrak Steun Nieuw Naar De Shop
Zadelsteun Met Sjabrak Steun
Online Ruitershop
€ 27,95
HKM zadeldek -HKM EXCLUSIVE- sequins
Horse Top Shop

Normale prijs: € 47,95

Speciale prijs: € 18,78