Paardenspullen 17.597 Resultaten

Paardenspullen – In de ruitersport zijn een aantal paarden benodigdheden essentieel om veilig en goed te kunnen paardrijden. Want naast paardrijkleding heb je, om te beginnen met de paardensport, een aantal spullen voor je paard nodig die je in elke willekeurige paardenwinkel of online ruitershop wel kunt kopen. Maar welke paardenspullen, zoals een paardendeken of hoofdstel, zijn voor jou de nu beste keuze? Gelukkig helpt Horsecheck je op weg want bij Horsecheck.nl vind je alles om een goede start met paardrijden te kunnen maken. Als je gaat beginnen raden we je aan eerst goedkope paardenspullen te kopen. Op die manier kun je eerst zelf ervaren of de paardensport iets voor jou is en bespaar je direct veel geld. Je kunt, net als bij het uitkiezen van rijbroeken voor een duur ruitersport merk gaan. Echter staat de prijs niet altijd direct in verhouding met de mate van kwaliteit. Goedkope paardendekens zijn dikwijls net zo goed als dure. Let hier dus goed op en laat je voor je aankoop altijd eerst goed voorlichten! Welk budget je ook hebt, je kunt voor het complete assortiment in de ruitersport online terecht bij Horsecheck.

Paardenspullen – wat heb je nodig en waar let je op?

Om allereerst comfortabel in het zadel te kunnen zitten is goed passend dressuurzadel of springzadel zeker geen overbodige luxe. Want paarden zadels zijn de basis voor een intens contact tussen jou en je paard. Vergeet ook niet om liefst met soepele leren rijlaarzen op je zadel te stappen, want hiermee zit je met je voeten veilig en stevig in de stijgbeugels. Daarnaast heb je om überhaupt te kunnen paardrijden in western of dressuur ook een zadeldekje en een goed passend hoofstel nodig. Bij het uitkiezen van een hoofdstel kun je natuurlijk voor een goedkoop hoofdstel gaan. Echter het oog wil ook wat! Hoofdstellen worden namelijk steeds eer trendy en design. Waar je in ieder geval op moet letten is dat het hoofdstel goed past zodat je een goede controle bij het paardrijden hebt. Voor dekjes geldt hetzelfde: een goede pasvorm samen met de kleur en het design bepalen welk sjabrak voor jou het beste keuze is. Het kopen van paardrij spullen is per slot van rekening iets persoonlijks. En laat dat de paardensport nu zo leuk maken! Ook is het voor je eigen veiligheid verstandig een paardrijcap te dragen. Bij het kiezen van een paardrijcap is het belangrijk dat je nieuwe cap goed om je hoofd heen past en dat je de juiste maat kiest. Neem een centimeter en meet de omtrek van je hoofd in centimeters. Dit is de capmaat die je nodig hebt. Welke cap je kiest is afhankelijk van je smaak, budget en persoonlijke voorkeur. Kijk echter altijd of de cap is goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnormen.

Paardenspullen

Als je een nieuwe rijbroek wilt kopen dan is de pasvorm van de broek erg belangrijk zodat je comfortabel in het zadel zit en goed kunt bewegen en ontspannen. Zorg ook dat je een fijne elastische stof kiest die prettig aanvoelt en een beetje ademt zodat je het niet te warm krijgt tijdens het rijden. Sommige stoffen zijn glad, dit is niet zo fijn als je net begint met rijden omdat je dan nog geen onafhankelijke zit hebt en dus snel uit het zadel glijdt. Kniestukken van suède of kunstleer helpen je dan om wat meer grip in het zadel te hebben.

Rubberen rijlaarzen worden vaak aangeschaft als eerste set rijlaarzen. Prijstechnisch zijn deze laarzen interessant en ze zijn prima om mee te beginnen. Ze ademen echter niet zo goed als leren laarzen en soms laat de pasvorm wat te wensen over. Als alternatief kun je kiezen voor een set chaps met jodhpurs. Met laarzen zit je echter wel wat steviger in het zadel, iets om rekening mee te houden bij je keuze.

Vergelijk en kies je nieuwe paardenspullen bij Horsecheck.nl

Je nieuwe paardrij spullen vind je vast en zeker op Horsecheck.nl. Op Horsecheck staat een zeer uitgebreid overzicht van duizenden ruitersport producten die je als ruiter goed kunt gebruiken. Bij Horsecheck vind je alle bekende merken en paarden spullen van diverse online ruitershops zoals van Horze naast elkaar. Je kunt zo heel gemakkelijk alle paarden benodigdheden en prijzen vergelijken zonder dat je allerlei verschillende ruiter webshops hoeft te bezoeken. Bij Horsecheck staat het overzichtelijk voor je op een rij. Je hoeft alleen nog maar een keuze te maken en daarna kun je meteen doorklikken en je favoriete product online bestellen. Bespaar dus geld en tijd en koop je paardenspullen online op Horsecheck.nl.

489
Compleet Zadel En Hoofdstel
Ruiterhart

Normale prijs: € 273,00

Speciale prijs: € 245,70

Barefoot Schaap Zitting Ride-on-Pad
Horse Top Shop
€ 129,95
Dressuurzadel met diepe zit
Online Ruitershop
€ 134,95
VZH Zadel Compleet
Ruiterhart

Normale prijs: € 206,85

Speciale prijs: € 186,17

Uitrijdeken tegen vliegen vele kleuren
Online Ruitershop
€ 32,90
show hoofdstel
Ponymaatjes
€ 19,00
Pony Youth Zadel 16 Inch
Ruiterhart

Normale prijs: € 143,95

Speciale prijs: € 129,56

Wintec Veelzijdigheidszadel
De Ruitershop
€ 395,00
Waldhausen Dubbele zadeltas
Horse Top Shop
€ 19,95
Sjabrak VZH Setje Full
Ruiterhart
Daslo Hoofdstel Endurance
Ruiterhart

Normale prijs: € 44,95

Speciale prijs: € 31,47

Kinderzadel Western Bruin
Ruiterhart

Normale prijs: € 119,50

Speciale prijs: € 107,55

EQUI-THÈME Multi-zakken verzorgingstas/poetstas
Horse Top Shop
€ 13,95
Harry's Horse Halster Leder, Padded
MedHorses
€ 29,95
Pagony Supreme zadeldek
Divoza

Normale prijs: € 29,95

Speciale prijs: € 14,95

C.S.O. lichte en scharnierende stijgbeugels Nieuw Naar De Shop
C.S.O. lichte en scharnierende stijgbeugels
Horse Top Shop
€ 99,95
SHETLANDER ZADEL CUB S
Ponymaatjes
€ 67,00
BR Therapeutic gel riser, schoftproblemen
MedHorses
€ 36,50
Testzadels
Pets Valley
€ 100,00
QHP Eczeem halsdeken / halsdeel
De Kroo
€ 59,95
Bonthalster
123 Ruitersport
€ 9,95
Vliegenfrontriem Salon
Ruiterhart

Normale prijs: € 4,50

Speciale prijs: € 3,45

Voltigesingel met Twee Handgrepen
Ruiterhart

Normale prijs: € 44,95

Speciale prijs: € 41,80

Bitloos Hoofdstel
Ruiterhart

Normale prijs: € 53,95

Speciale prijs: € 49,95

Vliegendeken vast hals zebra
Dokihorse

Normale prijs: € 49,95

Speciale prijs: € 30,00

Busse vliegen uitrijdeken western MONTANA
Horse Top Shop
€ 34,95
FRA bitloos hoofdstel Lami
Horse Top Shop
€ 149,50
Vliegendeken met losse hals en buikflap, incl. masker Zebra
Goedkope Paardendekens

Normale prijs: € 79,95

Speciale prijs: € 62,00

Eczeemdeken halsstuk blauw
Online Ruitershop
€ 27,95
FRA lak frontriem
Horse Top Shop

Normale prijs: € 29,95

Speciale prijs: € 10,00

Bareback Pad Navajo
Ruiterhart

Normale prijs: € 59,95

Speciale prijs: € 55,95

Kieffer Dressuurzadel
De Ruitershop
€ 395,00
Barefoot Zadeltas Nylon Trail
Horse Top Shop
€ 69,95
Frontriem strass
Beerens

Normale prijs: € 9,95

Speciale prijs: € 4,75

Zadeldek Next Kobalt
Dokihorse

Normale prijs: € 29,95

Speciale prijs: € 20,00

HIPPO-TONIC Poetskist klein compleet
MedHorses
€ 17,95