Horsecheck.nl - Alles voor paard en ruiter

Steeds meer vindt het zoeken naar informatie, de oriëntatie en de aankoop in de ruitersport online plaats. Daar staat tegenover dat veel accomodaties, organisaties en evenementen actief in de paardenwereld op deze groeiende vraag nog onvoldoende inspelen. Eenvoudig vindbaar zijn op het internet met volledige en actuele informatie is nog vaker een uitzondering dan regel.

Tegelijkertijd neemt het aantal online ruitershops en het aanbod in ruitersportartikelen en -diensten momenteel explosief toe. Door deze recente ontwikkelingen is het voor de consument bijna onmogelijk geworden snel en overzichtelijk de beste keuze te maken. Om simpelweg de mooiste paardrijcap tegen de laagste prijs te kopen, of lokaal de meest gezellige manege met de beste faciliteiten te vinden.

De voordelen van Horsecheck

Dit lossen wij op door voortaan vanaf één plek te kunnen zoeken, beoordelen en vergelijken. Makkelijk, snel en intuïtief. Daarnaast biedt Horsecheck dagelijks inspiratie met de laatste trends, updates over evenementen en extra voordeel met actuele actie- en kortingscodes.

Onze missie

Horsecheck bestaat uit een team van jonge enthousisaste paarden(sport) liefhebbers met een groot hart voor online. Onze missie is om iedere ruitersporter altijd en overal te helpen, in elke behoefte en in elke keuze. Om dit te bereiken hebben wij als doel om onze bezoekers van een betrouwbare bron te voorzien, met 24 uur per dag - 7 dagen per week, met handige tools, de meest volledige en actuele informatie en de beste deals.

Horsecheck groeit snel...

Horsecheck.nl is in 2013 gestart met een overzicht aan ruitersport artikelen, merken en ruitershops in Nederland. In rap tempo wordt de site doorontwikkeld en worden nieuwe onderdelen toegevoegd. Ook zal binnenkort het werkterrein worden uitgebreid naar andere landen, waaronder Groot Brittanie, Duitsland en de Verenigde Staten.