Longeren 542 Resultaten

Longeren – Goed longeren is meer dan je paard aan een touwtje rondjes laten lopen. Het is een trainingsmiddel bij uitstek en vormt de perfecte aanvulling op het paardrijden. De basistraining van jonge paarden begint aan de longe en het is bovendien een ideale manier om de conditie van je paard op te bouwen. Goed longeren is onmogelijk zonder de juiste uitrusting. Kijk daarom op Horsecheck en kies uit het brede assortiment je ideale longeerlijn en longeersingel. Zorg dat je paard goed voorwaarts blijft aan de longe en kies meteen een praktische longeerzweep uit het aanbod van Horsecheck.nl. Wil jij ook je paard op de juiste manier en in stijl longeren dan ben je bij Horsecheck.nl aan het juiste adres. Bij Horsecheck.nl vind je alles wat je nodig hebt om je paard goed te kunnen longeren. Niet alleen kun je bij Horsecheck de producten van al je favoriete merken vergelijken, je kunt deze bovendien meteen online bestellen zonder dat je de deur uit hoeft. Dankzij Horsecheck bespaar je veel tijd en geld terwijl je online winkelt. Zoek niet langer op allerlei verschillende websites naar je favoriete merken en producten voor het longeren maar kijk vanaf nu eerst op Horsecheck.nl waar je het voordeligst uit bent.

Longeren – de juiste producten en de juiste kennis

Als je je paard aan de longe wilt trainen dan kun je gebruik maken van een longeerlijn en een longeersingel. Bij een longeerlijn is het van belang om te letten op de lengte van de lijn en de stof waarvan de lijn is gemaakt. Ruwe stoffen geven veel grip, maar zachtere stoffen zijn prettiger als je paard erg sterk is aan de longe en het touw daardoor wel eens door je hand heen glijdt.

Longeersingels zijn in vele soorten, maten en materialen verkrijgbaar. De voordeligste singels zijn gemaakt van kunststoffen zoals neopreen en nylon. Deze singels kunnen makkelijk gewassen worden en zijn erg praktisch in gebruik. In een hogere prijsklasse vind je de leren singels. Deze zijn stevig en erg duurzaam in gebruik. De gewone singels blijven stevig op hun plaats zitten en bieden zo genoeg tegenwicht aan de druk op de hulpteugels. Elastische singels zijn comfortabeler voor je paard maar kunnen wat makkelijker gaan schuiven als ze in combinatie met hulpteugels worden gebruikt. Je kunt er ook natuurlijk voor kiezen om zonder longeersingel te longeren. De longeerhulpen zijn dan een prima alternatief.

In plaats van het gebruik van een longeersingel met hulpteugels kun je tegenwoordig ook kiezen voor een longeerhulp. Hierbij maak je geen gebruik van een singel waardoor je paard meer bewegingsvrijheid heeft en daarbij toch in een bepaalde houding blijft lopen. Voor de meeste hulpteugels heb je echter nog wel een longeersingel nodig waaraan je de teugels kunt bevestigen.

Lees hier meer over longeerrichtlijnen of neem hier een kijkje voor het raadplegen van meer paardgerelateerde informatie.

Longeren
16
Waldhausen kaptoom Nylon
Horse Top Shop
€ 37,95
Kaptoom leer
Beerens
€ 59,50
Kaptoom Harrys Horse
De Paardenverzorger
€ 39,95
Pfiff Kaptoom met messing kleurige beslag
Horse Top Shop
€ 27,95
Kaptoom leder
Huisdiersuper
€ 59,95
Voltigesingel Shetlanders
Online Ruitershop
€ 39,95
Kaptoom van leer
123 Ruitersport
€ 49,95
Kaptoom Horze
De Paardenverzorger
€ 30,95
Borsttuig martingaal met handgreep
Online Ruitershop
€ 53,95
KAPTOOM HALSTER
123 Ruitersport
€ 79,29
Barefoot Contour Physio Hoofdstel
Horse Top Shop
€ 79,95
FOUGANZA Kaptoom Schooling zwart
Decathlon
€ 19,95
Waldhausen lederen kaptoom Cavesson
Horse Top Shop
€ 69,95
HKM Kunststof kaptoom
Horse Top Shop
€ 38,95
QHP Longeerhulptouw Katoen
De Kroo
€ 25,95
Imperial Riding Longeerhulp Boston
De Kroo
€ 22,95
Kaptoom
123 Ruitersport
€ 33,20
Kaptoom Nylon
Online Ruitershop
€ 22,90
Kaptoom Fit Pro
Ruiterhart

Normale prijs: € 94,00

Speciale prijs: € 84,60

Kaptoom Geel
Ruiterhart

Normale prijs: € 17,95

Speciale prijs: € 16,16

Kaptoom
Den Besten
€ 26,95
Zweepslag Lang
Online Ruitershop
€ 21,90
Busse Zweepslag LANG
Horse Top Shop
€ 21,95
Barefoot Trainer Stick 4-in-1
Horse Top Shop
€ 29,95
HB Pessoateugel
Horse Top Shop
€ 54,95
QHP Hengstenketting Soft
De Kroo
€ 14,95
Kabijnhaak
Online Ruitershop
€ 1,75
Chambon Zwart
Online Ruitershop
€ 31,95
Chambon Zwart
Ruiterhart

Normale prijs: € 22,99

Speciale prijs: € 20,69

Endurance hoofdstel synt. Full zwart
€ 24,95
TH Sport Karabijnhaak
De Ruitershop
€ 39,95
HB Dubbele longe
Horse Top Shop
€ 42,95
HB Soft Longe
Horse Top Shop
€ 12,95
Busse Dubbele longe UMLENKROLLEN
Horse Top Shop
€ 39,95
Busse Dubbele longe SOFT-UMLENKROLLEN
Horse Top Shop
€ 49,95
Busse Dubbele longe IMPERIAL
Horse Top Shop
€ 24,95