Halster 2.222 Resultaten

Een halster is een onmisbaar onderdeel in de uitzet voor je paard, je kunt er je paard makkelijker mee hanteren, al dan niet in combinatie met een halstertouw. Er zijn diverse soorten halsters, zoals lederen halsters en touwhalsters. Welke soort bij jouw paard past, hangt af van je eigen wensen en natuurlijk van waar je het voor gaat gebruiken en hoe het karakter van je paard is. Halsters worden gebruikt om paarden gemakkelijker aan de hand mee te leiden of om aan vast te zetten tijdens verzorging of om te longeren (met een longeertouw). Halsters werden in de Middeleeuwen voor het eerst gebruikt: toen nog gewoon een touwtje om de hals van het paard. Tegenwoordig is het ontwerp behoorlijk uitgebreid en bestaan de meeste halsters uit losse delen die aan elkaar vastzitten met metalen ringen. Gelukkig vind je bij Horsecheck online een uitgebreid aanbod aan halsters en accessoires, zoals leidsels, paniekhaken en muskethaken. Je kunt rustig kijken wat je nodig hebt en op basis van de uitgebreide informatie de juiste keuze voor jou en je paard maken. Zo vind je op Horsecheck.nl precies het juiste halster!

Wanneer en op welke manier gebruik je een halster?

Halsters worden gebruikt om paarden gemakkelijker aan de hand mee te leiden of om aan vast te zetten tijdens verzorging of om te longeren (met een longeertouw). Halsters werden in de Middeleeuwen voor het eerst gebruikt: toen nog gewoon een touwtje om de hals van het paard. Tegenwoordig is het ontwerp behoorlijk uitgebreid en bestaan de meeste halsters uit losse delen die aan elkaar vastzitten met metalen ringen. Meestal worden er naast halsters ook halstertouwen gebruikt die je met een paniekhaak of muskethaak vastklikt aan het halster. Als je een paard vastzet met een halstertouw is het altijd verstandig een paniekhaak te gebruiken: gaat je paard dan 'hangen' aan het touw, dan kun je de haak snel los klikken en voorkomen dat hij zichzelf bezeert.

Halsters kunnen van diverse materialen worden vervaardigd: leer, nylon of touw zijn veelvoorkomend. Halsters van leer zijn vaak wat comfortabeler voor een paard, schuren niet en breken bovendien als er teveel kracht op komt staan, waardoor een paard zich minder snel bezeert. Daarentegen zijn nylon halsters voordeliger, onderhoudsarm en in veel leuke kleuren verkrijgbaar. Eem touwhalster is heel licht en flexibel maar is een werkhalster (bedoeld voor grondwerk en bitloos rijden) en is niet geschikt om een paard mee vast te zetten of mee in de wei te zetten. Voor welke soort je ook kiest, zorg altijd dat je de juiste maat kiest, want te kleine halsters zitten niet fijn en te grote halsters kunnen makkelijk ergens achter blijven hangen. Op Agradi vind je een uitgebreid aanbod aan halsters.

Halster

Vind het juiste halster bij Horsecheck!

Bij Horsecheck vind je online het meest uitgebreide assortiment aan halsters van alle denkbare merken en ruitershops. Je kan op Horsecheck.nl eenvoudig en snel alles vergelijken, een keuze maken en direct bestellen bij de ruitershop die het betreffende product aanbiedt: door op het product te klikken kom je eenvoudig en direct op de juiste plaats terecht. Op deze manier kun je moeiteloos geld besparen én de juiste aankoop doen! Dus, ben je op zoek naar een duidelijk overzicht van alle soorten en maten halsters? Bij Horsecheck.nl ben je aan het juiste adres! 

62
Bonthalster
123 Ruitersport
€ 9,95
Touw halster met bont
Beerens
€ 8,75
Halster Vol Roze Glitters
Ruiterhart

Normale prijs: € 8,95

Speciale prijs: € 8,06

HB Halsters soft with name
Horse Top Shop
€ 17,95
Kerstmis Halster
Beerens
€ 15,95
Halsterset merino
Den Besten
€ 22,95
Halster Unicorn Glitter Zacht Onderlegd
Online Ruitershop
€ 16,16
QHP Halster
Beerens

Normale prijs: € 14,50

Speciale prijs: € 10,50

Elt Halster Fluffy
Divoza
€ 13,95
Set Halsterbontjes
Divoza
€ 22,95
Halster of Hoofdstel Bont Set
Online Ruitershop
€ 36,95
HB Nylon Halster Economic
Horse Top Shop
€ 6,95
NORTON “Filet Olive” halster
Horse Top Shop
€ 13,95
NYLON HALSTER LAS VEGAS
Ponymaatjes
€ 14,00
Halsterset corduroy dazzling blue
Den Besten

Normale prijs: € 19,00

Speciale prijs: € 12,50

Ekkia Halster Santa Claus
De Ruitershop
€ 13,95
Halster nylon economic red stripe
Den Besten
€ 6,25
Muilkorf Graasmasker Full
Online Ruitershop
€ 19,95
Harry's Horse Halsterset Merino
MedHorses
€ 22,95
Imperial Halster Sparkling bont
Beerens
€ 8,50
Touw Halster Soft Shiny
Beerens

Normale prijs: € 5,95

Speciale prijs: € 3,95

Halster + Neusbontje incl. borduren + bijpassend Kopstukje
Beerens
€ 19,95
Halster Hartjes Paars
Ruiterhart

Normale prijs: € 10,90

Speciale prijs: € 9,81

Pagony Fur halster
Divoza
€ 12,95
Bont Set
Ruiterhart
Halser diamond zwart
Den Besten
€ 24,90
Halster Hoofdstel Bontje
Online Ruitershop
€ 9,89
Bontjes set Halster of Hoofdstel
Ruiterhart

Normale prijs: € 39,95

Speciale prijs: € 35,96

Pfiff halstertouw zonder haak
Pets Valley
€ 4,35
TRAILER ELASTIEK
123 Ruitersport
€ 13,83
Halstertouw -Seaside- met karabijnhaak
123 Ruitersport
€ 9,87
Horse Charms touwhalster
Divoza
€ 8,50
F.R.A. Pablo touwhalster
Divoza
€ 17,95
Touwhalsterset rasberry
Den Besten
€ 10,95
Touwhalsterset dazzling
Den Besten
€ 10,95
Waldhausen touwhalster met teugels
Horse Top Shop
€ 17,95