Halster 1.981 Resultaten

Een halster is een onmisbaar onderdeel in de uitzet voor je paard, je kunt er je paard makkelijker mee hanteren, al dan niet in combinatie met een halstertouw. Er zijn diverse soorten halsters, zoals lederen halsters en touwhalsters. Welke soort bij jouw paard past, hangt af van je eigen wensen en natuurlijk van waar je het voor gaat gebruiken en hoe het karakter van je paard is. Halsters worden gebruikt om paarden gemakkelijker aan de hand mee te leiden of om aan vast te zetten tijdens verzorging of om te longeren (met een longeertouw). Halsters werden in de Middeleeuwen voor het eerst gebruikt: toen nog gewoon een touwtje om de hals van het paard. Tegenwoordig is het ontwerp behoorlijk uitgebreid en bestaan de meeste halsters uit losse delen die aan elkaar vastzitten met metalen ringen. Gelukkig vind je bij Horsecheck online een uitgebreid aanbod aan halsters en accessoires, zoals leidsels, paniekhaken en muskethaken. Je kunt rustig kijken wat je nodig hebt en op basis van de uitgebreide informatie de juiste keuze voor jou en je paard maken. Zo vind je op Horsecheck.nl precies het juiste halster!

Wanneer en op welke manier gebruik je een halster?

Halsters worden gebruikt om paarden gemakkelijker aan de hand mee te leiden of om aan vast te zetten tijdens verzorging of om te longeren (met een longeertouw). Halsters werden in de Middeleeuwen voor het eerst gebruikt: toen nog gewoon een touwtje om de hals van het paard. Tegenwoordig is het ontwerp behoorlijk uitgebreid en bestaan de meeste halsters uit losse delen die aan elkaar vastzitten met metalen ringen. Meestal worden er naast halsters ook halstertouwen gebruikt die je met een paniekhaak of muskethaak vastklikt aan het halster. Als je een paard vastzet met een halstertouw is het altijd verstandig een paniekhaak te gebruiken: gaat je paard dan 'hangen' aan het touw, dan kun je de haak snel los klikken en voorkomen dat hij zichzelf bezeert.

Halsters kunnen van diverse materialen worden vervaardigd: leer, nylon of touw zijn veelvoorkomend. Halsters van leer zijn vaak wat comfortabeler voor een paard, schuren niet en breken bovendien als er teveel kracht op komt staan, waardoor een paard zich minder snel bezeert. Daarentegen zijn nylon halsters voordeliger, onderhoudsarm en in veel leuke kleuren verkrijgbaar. Eem touwhalster is heel licht en flexibel maar is een werkhalster (bedoeld voor grondwerk en bitloos rijden) en is niet geschikt om een paard mee vast te zetten of mee in de wei te zetten. Voor welke soort je ook kiest, zorg altijd dat je de juiste maat kiest, want te kleine halsters zitten niet fijn en te grote halsters kunnen makkelijk ergens achter blijven hangen. Op Agradi vind je een uitgebreid aanbod aan halsters.

Halster

Vind het juiste halster bij Horsecheck!

Bij Horsecheck vind je online het meest uitgebreide assortiment aan halsters van alle denkbare merken en ruitershops. Je kan op Horsecheck.nl eenvoudig en snel alles vergelijken, een keuze maken en direct bestellen bij de ruitershop die het betreffende product aanbiedt: door op het product te klikken kom je eenvoudig en direct op de juiste plaats terecht. Op deze manier kun je moeiteloos geld besparen én de juiste aankoop doen! Dus, ben je op zoek naar een duidelijk overzicht van alle soorten en maten halsters? Bij Horsecheck.nl ben je aan het juiste adres! 

56
Harry's Horse Halster Leder, Padded
MedHorses
€ 29,95
Halster of Hoofdstel Bont Set
Online Ruitershop
€ 36,95
Kaptoom leder
Huisdiersuper
€ 59,95
HB Halsters soft with name
Horse Top Shop
€ 17,95
NORTON Dun lederen halster
Horse Top Shop
€ 61,95
QHP Halster Diamond Leder
De Kroo

Normale prijs: € 49,95

Speciale prijs: € 24,95

QHP Halster Diamond Leder
De Kroo

Normale prijs: € 49,95

Speciale prijs: € 24,95

Bonthalster
123 Ruitersport
€ 9,95
HKM halster + touw -CRYSTAL- zacht onderlegd
Horse Top Shop
€ 19,95
Lead Rope Western Halstertouw 4.2m
Online Ruitershop
€ 39,95
Western Halstertouw - Lead Rope
Ruiterhart

Normale prijs: € 21,75

Speciale prijs: € 19,58

HKM touwhalster, rond gestoffeerd
Horse Top Shop
€ 6,95
HB Showtime halster World-wide
Horse Top Shop
€ 49,95
HB Luxe Lederen Halster
Horse Top Shop
€ 37,95
NORTON Grooming" halster""
Horse Top Shop
€ 53,95
LJ halster Fancy
Horse Top Shop
€ 64,95
HB nylon halster Las Vegas
Horse Top Shop
€ 16,95
HB Shetland halster fleece gevoerd
Horse Top Shop
€ 9,95
USG Halster met bont
Horse Top Shop
€ 15,95
Busse halster SUEDE
Horse Top Shop
€ 19,95
Busse halster lak
Horse Top Shop
€ 19,95
HKM Leren halster -Show- met verzilverde versiering
Horse Top Shop
€ 59,95
HALSTER GLAMOUR
Ponymaatjes
€ 13,00
FOUGANZA Halsterset Shetty rood
Decathlon
€ 14,95
FOUGANZA Halsterset Shetty roze
Decathlon
€ 12,95
FOUGANZA Halsterset Shetty lichtblauw
Decathlon
€ 12,95
Halsterset merino
Den Besten
€ 22,95
Waldhausen halsterset bont
Horse Top Shop
€ 36,95
Waldhausen touwhalster
Horse Top Shop
€ 4,95
Ekkia Nylon halsterset Lila
MedHorses
€ 18,95
Norton Dun Leren Halster Bruin
MedHorses
€ 44,90
Halstertouw met paniekhaak
Online Ruitershop
€ 6,45
QHP Halster Leer Fijn
De Kroo
€ 43,95
QHP Vliegenfrontriem
Beerens
€ 5,50
QHP Vliegenfrontriem
Beerens
€ 5,50
QHP Halster
Beerens
€ 37,50