Halster 2.256 Resultaten

Een halster is een onmisbaar onderdeel in de uitzet voor je paard, je kunt er je paard makkelijker mee hanteren, al dan niet in combinatie met een halstertouw. Er zijn diverse soorten halsters, zoals lederen halsters en touwhalsters. Welke soort bij jouw paard past, hangt af van je eigen wensen en natuurlijk van waar je het voor gaat gebruiken en hoe het karakter van je paard is. Halsters worden gebruikt om paarden gemakkelijker aan de hand mee te leiden of om aan vast te zetten tijdens verzorging of om te longeren (met een longeertouw). Halsters werden in de Middeleeuwen voor het eerst gebruikt: toen nog gewoon een touwtje om de hals van het paard. Tegenwoordig is het ontwerp behoorlijk uitgebreid en bestaan de meeste halsters uit losse delen die aan elkaar vastzitten met metalen ringen. Gelukkig vind je bij Horsecheck online een uitgebreid aanbod aan halsters en accessoires, zoals leidsels, paniekhaken en muskethaken. Je kunt rustig kijken wat je nodig hebt en op basis van de uitgebreide informatie de juiste keuze voor jou en je paard maken. Zo vind je op Horsecheck.nl precies het juiste halster!

Wanneer en op welke manier gebruik je een halster?

Halsters worden gebruikt om paarden gemakkelijker aan de hand mee te leiden of om aan vast te zetten tijdens verzorging of om te longeren (met een longeertouw). Halsters werden in de Middeleeuwen voor het eerst gebruikt: toen nog gewoon een touwtje om de hals van het paard. Tegenwoordig is het ontwerp behoorlijk uitgebreid en bestaan de meeste halsters uit losse delen die aan elkaar vastzitten met metalen ringen. Meestal worden er naast halsters ook halstertouwen gebruikt die je met een paniekhaak of muskethaak vastklikt aan het halster. Als je een paard vastzet met een halstertouw is het altijd verstandig een paniekhaak te gebruiken: gaat je paard dan 'hangen' aan het touw, dan kun je de haak snel los klikken en voorkomen dat hij zichzelf bezeert.

Halsters kunnen van diverse materialen worden vervaardigd: leer, nylon of touw zijn veelvoorkomend. Halsters van leer zijn vaak wat comfortabeler voor een paard, schuren niet en breken bovendien als er teveel kracht op komt staan, waardoor een paard zich minder snel bezeert. Daarentegen zijn nylon halsters voordeliger, onderhoudsarm en in veel leuke kleuren verkrijgbaar. Eem touwhalster is heel licht en flexibel maar is een werkhalster (bedoeld voor grondwerk en bitloos rijden) en is niet geschikt om een paard mee vast te zetten of mee in de wei te zetten. Voor welke soort je ook kiest, zorg altijd dat je de juiste maat kiest, want te kleine halsters zitten niet fijn en te grote halsters kunnen makkelijk ergens achter blijven hangen. Op Agradi vind je een uitgebreid aanbod aan halsters.

Halster

Vind het juiste halster bij Horsecheck!

Bij Horsecheck vind je online het meest uitgebreide assortiment aan halsters van alle denkbare merken en ruitershops. Je kan op Horsecheck.nl eenvoudig en snel alles vergelijken, een keuze maken en direct bestellen bij de ruitershop die het betreffende product aanbiedt: door op het product te klikken kom je eenvoudig en direct op de juiste plaats terecht. Op deze manier kun je moeiteloos geld besparen én de juiste aankoop doen! Dus, ben je op zoek naar een duidelijk overzicht van alle soorten en maten halsters? Bij Horsecheck.nl ben je aan het juiste adres! 

63
Harry's Horse Halstertouw Leadrope
De Ruitershop
€ 16,95
Ekkia Halster Santa Claus
De Ruitershop
€ 13,95
Premiere Hoofdstel/Halster
Beerens
€ 35,95
Halster of Hoofdstel Bont Set
Online Ruitershop
€ 36,95
Lead Rope Western Halstertouw
Online Ruitershop
€ 54,95
Stalketting Rubberbekleed
123 Ruitersport
€ 19,90
Ethologisch halster met teugels
MedHorses
€ 13,50
FOUGANZA Halsterset Shetty roze
Decathlon
€ 12,95
Halsterset merino
Den Besten
€ 22,95
Halster - North Pole -, met synth. Teddy onderlegd
123 Ruitersport
€ 13,83
Leren halster -Show- met verzilverde versiering
123 Ruitersport
€ 59,46
Pony Halster Udine Rood
Online Ruitershop
€ 4,46
Halster kunststof zacht onderlegd
Online Ruitershop
€ 10,76
Halster Katoen Neapel Grijs-Rood
Online Ruitershop
€ 10,76
Halster Classic zwart
Online Ruitershop
€ 10,90
HKM touwhalster -Arizona-
Horse Top Shop
€ 14,95
Busse Showhalster FAME
Horse Top Shop
€ 69,95
Halster Met Fruit Print
Ruiterhart

Normale prijs: € 11,50

Speciale prijs: € 10,35

Elt Halster Fluffy
Divoza
€ 13,95
Bonthalster
123 Ruitersport
€ 9,95
Kunststofhalster met nepbont
123 Ruitersport
€ 9,45
Halsterbontjes
123 Ruitersport
€ 25,00
Halsterbontjes
123 Ruitersport
€ 25,00
APOLLO Paardenhalsband
Horse Top Shop
€ 10,95
EQUI-THÈME “CSI 5* Tour” halster + touw
Horse Top Shop
€ 36,95
EquiTheme “Touw” halster
Horse Top Shop
€ 13,95
John Whitaker Fleece halster met touw
Horse Top Shop
€ 44,95
HKM halster + touw -CRYSTAL- zacht onderlegd
Horse Top Shop
€ 19,95
HKM Nylonhalster met touw 180 cm en karabijnhaak
Horse Top Shop
€ 16,95
Barefoot Beschermbontje
Horse Top Shop
€ 8,95
Halser diamond zwart
Den Besten
€ 24,90
Halster met vliegenfront Pony blauw beige
€ 8,50
Halster Hoofdstel Bontje
Online Ruitershop
€ 9,89
HKM halster/hoofdstel -SOFT-
Horse Top Shop
€ 89,95
Busse halster-hoofdstel SOLIBEL
Horse Top Shop
€ 114,95
Harry's Hoofdstel 2-in-1 Hoofdstel/Halster
MedHorses
€ 29,95