Halster 2.270 Resultaten

Een halster is een onmisbaar onderdeel in de uitzet voor je paard, je kunt er je paard makkelijker mee hanteren, al dan niet in combinatie met een halstertouw. Er zijn diverse soorten halsters, zoals lederen halsters en touwhalsters. Welke soort bij jouw paard past, hangt af van je eigen wensen en natuurlijk van waar je het voor gaat gebruiken en hoe het karakter van je paard is. Halsters worden gebruikt om paarden gemakkelijker aan de hand mee te leiden of om aan vast te zetten tijdens verzorging of om te longeren (met een longeertouw). Halsters werden in de Middeleeuwen voor het eerst gebruikt: toen nog gewoon een touwtje om de hals van het paard. Tegenwoordig is het ontwerp behoorlijk uitgebreid en bestaan de meeste halsters uit losse delen die aan elkaar vastzitten met metalen ringen. Gelukkig vind je bij Horsecheck online een uitgebreid aanbod aan halsters en accessoires, zoals leidsels, paniekhaken en muskethaken. Je kunt rustig kijken wat je nodig hebt en op basis van de uitgebreide informatie de juiste keuze voor jou en je paard maken. Zo vind je op Horsecheck.nl precies het juiste halster!

Wanneer en op welke manier gebruik je een halster?

Halsters worden gebruikt om paarden gemakkelijker aan de hand mee te leiden of om aan vast te zetten tijdens verzorging of om te longeren (met een longeertouw). Halsters werden in de Middeleeuwen voor het eerst gebruikt: toen nog gewoon een touwtje om de hals van het paard. Tegenwoordig is het ontwerp behoorlijk uitgebreid en bestaan de meeste halsters uit losse delen die aan elkaar vastzitten met metalen ringen. Meestal worden er naast halsters ook halstertouwen gebruikt die je met een paniekhaak of muskethaak vastklikt aan het halster. Als je een paard vastzet met een halstertouw is het altijd verstandig een paniekhaak te gebruiken: gaat je paard dan 'hangen' aan het touw, dan kun je de haak snel los klikken en voorkomen dat hij zichzelf bezeert.

Halsters kunnen van diverse materialen worden vervaardigd: leer, nylon of touw zijn veelvoorkomend. Halsters van leer zijn vaak wat comfortabeler voor een paard, schuren niet en breken bovendien als er teveel kracht op komt staan, waardoor een paard zich minder snel bezeert. Daarentegen zijn nylon halsters voordeliger, onderhoudsarm en in veel leuke kleuren verkrijgbaar. Eem touwhalster is heel licht en flexibel maar is een werkhalster (bedoeld voor grondwerk en bitloos rijden) en is niet geschikt om een paard mee vast te zetten of mee in de wei te zetten. Voor welke soort je ook kiest, zorg altijd dat je de juiste maat kiest, want te kleine halsters zitten niet fijn en te grote halsters kunnen makkelijk ergens achter blijven hangen. Op Agradi vind je een uitgebreid aanbod aan halsters.

Halster

Vind het juiste halster bij Horsecheck!

Bij Horsecheck vind je online het meest uitgebreide assortiment aan halsters van alle denkbare merken en ruitershops. Je kan op Horsecheck.nl eenvoudig en snel alles vergelijken, een keuze maken en direct bestellen bij de ruitershop die het betreffende product aanbiedt: door op het product te klikken kom je eenvoudig en direct op de juiste plaats terecht. Op deze manier kun je moeiteloos geld besparen én de juiste aankoop doen! Dus, ben je op zoek naar een duidelijk overzicht van alle soorten en maten halsters? Bij Horsecheck.nl ben je aan het juiste adres! 

64
Halster + Neusbontje + borduren
Beerens
€ 15,00
Voorbrenghalster Shet tot Full
Ruiterhart

Normale prijs: € 29,95

Speciale prijs: € 26,96

Halster of Hoofdstel Bont Set
Online Ruitershop
€ 36,95
Kaptoom leder
Huisdiersuper
€ 59,95
Halsterset merino
Den Besten
€ 22,95
HB Soft Halster met naam
De Kroo
€ 16,95
Horze Muilkorf
123 Ruitersport
€ 22,75
Halster Lamfell leder
Online Ruitershop
€ 74,00
Bonthalster
123 Ruitersport
€ 9,95
Western Halstertouw - Lead Rope
Ruiterhart

Normale prijs: € 21,75

Speciale prijs: € 19,58

Harry's Horse Halstertouw Leadrope
De Ruitershop
€ 16,95
Barefoot Break-Away Tussenstukje
Horse Top Shop
€ 8,95
EQUI-THÈME touwhalster + halstertouw
Horse Top Shop
€ 10,95
HB Nylon Halster Speciale maat
Horse Top Shop
€ 7,95
HB Shetland halster fleece gevoerd
Horse Top Shop
€ 9,95
FOUGANZA Halsterset Shetty roze
Decathlon
€ 12,95
Halster Indiana Azuur Blauw
Online Ruitershop
€ 13,95
Eskadron Halster Pin Buckle Fauxfur Classic
De Kroo
€ 43,00
HKM Halster North Pole
De Kroo

Normale prijs: € 13,95

Speciale prijs: € 9,95

Premiere Halsterset met bontvoering
Beerens
€ 16,95
Equitheme Halster verstelbaar Shetland
Beerens
€ 7,95
Voorbrenghalster Shet tot Full
Online Ruitershop
€ 34,90
HALSTER
123 Ruitersport
€ 18,79
KAPTOOM HALSTER
123 Ruitersport
€ 79,29
Halsterset met echt lamsvacht, universele maat
123 Ruitersport
€ 32,68
Nylonhalster -Shetty-
123 Ruitersport
€ 13,83
Halster - North Pole -, met synth. Teddy onderlegd
123 Ruitersport
€ 13,83
Nylonhalster met muilkorf
123 Ruitersport
€ 23,75
Halster veulen suede
Online Ruitershop
€ 8,95
Halster Oxford
Online Ruitershop
€ 13,46
Voorbrenghalster Shet tot Full
Online Ruitershop
€ 34,90
Harry's Horse Touwhalsterset Crystal
De Kroo
€ 14,95
Halster Fluffy
Ruiterhart

Normale prijs: € 13,70

Speciale prijs: € 12,33

Halsterbontjes
123 Ruitersport
€ 25,00
Halsterbontjes
123 Ruitersport
€ 25,00
Premiere Hoofdstel/Halster
Beerens

Normale prijs: € 35,95

Speciale prijs: € 30,55