Frontriemen 538 Resultaten

Frontriemen kunnen naast functioneel ook heel mooi zijn. Het aanbod is groot en er is voor elk budget wel een mooie frontriem te koop. Als je één hoofdstel hebt dan kun je deze met een mooie frontriem omtoveren tot een chique wedstrijdhoofdstel. Of stem de kleur van je frontriem af op de kleur van je zadeldek en beenbeschermers zodat je één mooi geheel krijgt. Als je een nieuwe frontriem wilt kopen voor je paard dan is het aan te raden om eerst de maat goed op te meten zodat de riem niet te strak om het hoofd van je paard zit. Bij twijfel over de maat kun je dan altijd contact opnemen met de ruitershop waar je je frontriem wilt bestellen. Sommige merken vallen klein op de maat, andere merken weer wat groter. Natuurlijk wil je eerst weten wat er te koop is op dit gebied en dan kom je vanzelf bij Horsecheck uit. Bij Horsecheck heb je namelijk keuze uit een ontelbare hoeveelheid frontriemen in allerlei soorten en maten. De vorm van je huidige hoofdstel moet je ook meenemen in je selectie. Als je een rondgenaaid hoofdstel hebt, dan heb je ook een rondgenaaide frontriem nodig. Vaak moet deze frontriem dan ook om 2 riempjes heen passen omdat de neusriem en het bakstuk bij dit type hoofdstel naast elkaar zitten achter de oren van het paard. Heb je een hoofdstel wat niet rondgenaaid is, dan heb je geen speciale nodig. De breedte van de bakstukken kan ook nog belangrijk zijn, het is immers wel de bedoeling dat de frontriem over de bakstukriempjes en neusriem heen past. Als je brede bakstukken hebt, dan moet de frontriem ook een brede en iets langere lus hebben.

Frontriemen kopen: waar let je op?

De vorm van je huidige hoofdstel moet je ook meenemen in je selectie. Als je een rondgenaaid hoofdstel hebt, dan heb je ook een rondgenaaide frontriem nodig. Vaak moet deze frontriem dan ook om 2 riempjes heen passen omdat de neusriem en het bakstuk bij dit type hoofdstel naast elkaar zitten achter de oren van het paard. Heb je een hoofdstel wat niet rondgenaaid is, dan heb je geen speciale nodig. De breedte van de bakstukken kan ook nog belangrijk zijn, het is immers wel de bedoeling dat de frontriem over de bakstukriempjes en neusriem heen past. Als je brede bakstukken hebt, dan moet de frontriem ook een brede en iets langere lus hebben.

Als je van glitter en glamour houdt dan heb je het tegenwoordig voor het uitkiezen. Zo zijn er talloze frontriemen met kristallen in allerlei kleuren die een mooie chique uitstraling geven aan je hoofdstel. De V-vormige (“wave”-) varianten tonen erg chique, maar bedenk wel dat dit type een klein en kort paardenhoofd nog korter doet lijken. Sommige rechte frontriemen zijn breed met grote steentjes er in, deze ogen erg massief. Deze riemen zijn qua vorm het beste geschikt voor paarden met wat bredere en langere hoofden. Op paarden met een klein en fijn hoofd laten de smallere maten het hoofd mooi uitkomen. Je kunt bijvoorbeeld hier een frontriem op maat laten maken.

Frontriemen

Het meest uitgebreide assortiment frontriemen bekijk je op Horsecheck.nl

Bij Horsecheck vind je in een handomdraai het meest complete online aanbod van de beste ruitershops. Bij Horsecheck selecteer je met een paar muisklikken op budget en merk zodat je snel die ene mooie exemplaar vindt. Online bestellen kost je vervolgens een paar minuten en voordat je het weet rijd je op je paard de sterren van de hemel met je nieuwe blinkende riem. Allemaal dankzij het grootste aanbod aan frontriemen online!

15
QHP Vliegenfrontriem
De Kroo
€ 5,50
Frontriem strass
Beerens

Normale prijs: € 9,95

Speciale prijs: € 4,75

Frontriem -V- show met verzilverde versiering
123 Ruitersport
€ 59,46
Frontriem gebogen swarovski 127 tabacco
Den Besten
€ 65,95
QHP Frontriem Unique
De Kroo
€ 12,95
Frontriem fashion
Beerens

Normale prijs: € 26,50

Speciale prijs: € 19,90

Premiere Frontriem Kleine V
Beerens
€ 27,50
Hoofdstel met frontriem met steentjes
123 Ruitersport
€ 34,94
Frontriem -Zita-
123 Ruitersport
€ 19,78
HB Frontriem Blue Stones
Horse Top Shop
€ 27,95
HB FRONTRIEM BLUE STONES
Ponymaatjes
€ 24,00
Frontriem gebogen swarovski 127 zwartcrystal
Den Besten
€ 65,95
Vliegenfrontriem Salon violet
Online Ruitershop
€ 3,40
Vliegenfrontriem Salon zwart
Online Ruitershop
€ 3,40
Vliegenfrontriem Salon rood
Online Ruitershop
€ 3,40
Vliegenfrontriem Salon pastel oranje
Online Ruitershop
€ 3,40
Vliegenfrontriem Salon briljantblauw
Online Ruitershop
€ 3,40
Vliegenfrontriem Salon bordeaux
Online Ruitershop
€ 3,40
Vliegenfrontriem Salon blauw
Online Ruitershop
€ 3,40
Vliegenfrontriem Salon azuur blauw
Online Ruitershop
€ 3,40
Vliegenfrontriem Salon oud roze
Online Ruitershop
€ 3,40
Vliegenfrontriem leer
Goedkope Paardendekens

Normale prijs: € 20,95

Speciale prijs: € 14,95

vliegenfrontriem extra
Goedkope Paardendekens

Normale prijs: € 12,95

Speciale prijs: € 8,95

QHP Vliegenfrontriem
De Kroo
€ 5,50
QHP Vliegenfrontriem Extra
De Kroo
€ 8,95
QHP Vliegenfrontriem
De Kroo
€ 5,50
QHP Vliegenfrontriem leer
De Kroo
€ 15,95
QHP Frontriem Iona
De Kroo
€ 19,95
QHP Frontriem Beyonce
De Kroo
€ 29,95
QHP Frontriem Peony
De Kroo
€ 19,95
HB Showtime Frontriem Dutch Design
De Kroo
€ 42,95
HB Vliegenfrontriem Little Sizes
De Kroo
€ 5,50
HB Frontriem Little Sizes
De Kroo
€ 5,50
HB Vliegenfrontriem Little Sizes
De Kroo
€ 5,50
Harry's Horse Frontriem Spike
De Kroo
€ 19,95
Harry's Horse Frontriem Diamond bars
De Kroo
€ 19,95