Beugelriemen 233 Resultaten

Zonder beugelriemen is het niet eenvoudig om je stijgbeugels aan je voeten te houden. Daarom is geen stijgbeugel compleet zonder een goede beugelriem. Wil jij je zadel ook volledig maken met een mooie set stijgbeugelriemen dan ben je bij Horsecheck natuurlijk aan het juiste adres. Bij Horsecheck kun je namelijk altijd kiezen uit een groot aantal verschillende soorten en maten paardenspullen in allerlei kleuren en materialen. Zoek je onderhoudsvrije exemplaren, kies dan voor kunststof. Deze zijn sterk, rekken en scheuren niet uit en vragen geen onderhoud. Het uiterlijk van kunststof riemen is anders dan dat van leren riemen en moet passen bij je persoonlijke smaak. Kunststof beugelriemen zijn vaak wat voordeliger dan leren beugelriemen terwijl ze net zo sterk zijn. Bijna alle typen beugelriemen zijn verkrijgbaar in verschillende lengte- en breedtematen. Om de lengtemaat te bepalen kun je je binnenbeenlengte opmeten en daar 10 cm vanaf halen. Deze lengte verdubbel je en dan heb je de benodigde lengte. De breedte moet altijd zodanig zijn dat ze door het oog van je stijgbeugels heen passen. Wil je dus een nieuwe beugelriem dan helpt Horsecheck je op weg met een uitgebreid assortiment van je favoriete merken.

Beugelriemen – kies je leer, leer met nylon of kunststof?

Beugelriemen

Een set beugelriemen selecteer je niet zomaar. Stijgbeugelriemen worden gemaakt van verschillende materialen in verschillende prijsklassen. Je budget bepaalt dus voor een deel welk materiaal je kiest. De leren beugelriemen worden veel gebruikt. Deze beugelriemen zijn sterk en passen vaak mooi bij een leren zadel. Er zijn verschillende kwaliteiten leer en daarbij kunnen leren beugel riempjes verschillende diktes hebben. Over het algemeen zijn de dikkere beugelriemen sterker dan de riemen van dunner leer. Lederen beugelriemen hebben goed leer onderhoud nodig zodat ze niet onverwacht scheuren. Als je beugelriemen van leer kiest, besef dan dat leer uitrekt tijdens het gebruik. Het is dus belangrijk om regelmatig de linker en rechter riem te verwisselen. Stijgbeugelriemen met een nylon kern rekken niet uit en hoeven dus niet verwisseld te worden.

Let bij het kiezen goed op de afwerking. Wil je lang plezier hebben kies dan voor roestvrijstalen gespen. Rolgespen zijn heel prettig in gebruik en gemakkelijker bij het op maat maken dan gewone gespen. Vind je gespen onder het zadelrokje vervelend bij het rijden dan kun je kiezen voor speciale dressuurbeugelriemen. Je kunt ook de gesp naar beneden draaien zodat deze bij je stijgbeugel zit en dan de gesp bedekken met een speciaal beugelriemhoesje die de riemen bij elkaar houdt.

In het online aanbod van Horsecheck.nl staat jouw nieuwe beugelriem

Op Horsecheck.nl vind je een ruim aanbod ruitersportartikelen waaruit jij je favoriete beugelriem kunt bestellen. Horsecheck zet alle paardenspullen van alle ruitershops voor je op een rij inclusief interessante aanbiedingen. Divoza.com heeft al tientallen beugelriemen waar je uit kunt kiezen. Je kunt bij Horsecheck meteen zien waar jouw favoriete spullen voor je paard het voordeligst online worden aangeboden. Horsecheck is dag en nacht geopend en je kunt 24 uur per dag terecht voor het vergelijken van prijzen van alle online ruitersportwinkels. Bij Horsecheck maak je je zadel snel compleet met de voordeligste beugelriem.

7
Zadel Beugel Staartriem
Ruiterhart

Normale prijs: € 4,95

Speciale prijs: € 3,71

Kentaur Beugelriemen Mono Dressage
De Kroo
€ 42,95
Stijgbeugelriem Kids
Online Ruitershop
€ 13,95
Bates lederen stijgbeugelriemen met gespen
Horse Top Shop
€ 114,95
Barefoot Beugelriemen Breed
Horse Top Shop
€ 59,95
Anky Beugelriemen
Beerens
€ 44,95
Anatomica Beugelriemen
Beerens
€ 64,95
Eric Thomas Beugelriemen - Webbers
De Kroo
€ 39,95
Eric Thomas Beugelriemen - Webbers
De Kroo
€ 39,95
QHP Beugelriem Basic
De Kroo
€ 21,50
Bates lederen beugelriemen
De Kroo
€ 99,95
Bates Luxe leder beugelriemen
De Kroo
€ 175,95
BR Beugelriemhoesjes Velcro
De Kroo
€ 9,95
QHP Beugelriemhoesjes Madonna
De Kroo
€ 15,95
QHP Beugelriemhoesjes Taylor
De Kroo
€ 15,95
QHP Beugelriemhoesjes Lupine
De Kroo
€ 15,95
QHP Beugelriemhoesjes Beyoncé
De Kroo
€ 15,95
QHP Beugelriemhoesjes Beyoncé
De Kroo
€ 15,95
Eric Thomas Conway Dressuur Stijgbeugelriemen
De Kroo
€ 49,95
BR Beugelriemhoesjes Leder
De Kroo
€ 8,95
IR Beugelriemhoesje Diamond
De Kroo
€ 18,95
Rider Pro Nylon stijgbeugelriemen nikkelen gesp.
Beerens
€ 9,90
Stijgbeugelriemen Status standaard
Online Ruitershop
€ 11,90
Kinder Stijgbeugelriemen Status
Online Ruitershop
€ 11,90
Stijgbeugelriemen Soft Curved
Online Ruitershop
€ 54,00
Stijgbeugelriemen Professional
Online Ruitershop
€ 46,90
Stijgbeugelriemen Aktion
Online Ruitershop
€ 21,90
Stijgbeugelriemen Grande
Online Ruitershop
€ 29,90
Stijgbeugelriemen Advanced Curved
Online Ruitershop
€ 37,90
Stijbeugelriemen Webbers Luxe Zwart
Online Ruitershop
€ 89,95
Stijgbeugelriemen Luxe Zwart
Online Ruitershop
€ 174,95
Stijgbeugelriem X-Line Soft
Online Ruitershop
€ 44,95
stijgbeugelriemen Elevation
Online Ruitershop
€ 99,95
HB Soft Leder Beugelriemen
Horse Top Shop
€ 39,95
HB Stijgbeugelriemen Deluxe Golden
Horse Top Shop
€ 29,95
HB Stijgbeugelriemen Economic
Horse Top Shop
€ 19,95